Nieuw schaakmateriaal: aanbod voor verenigingen

Beste bestuursleden van verenigingen in de NOSBO,

Het bestuur van de NOSBO heeft besloten om te investeren in nieuw schaakmateriaal. Wij geven u hierbij de mogelijkheid om mee te liften op een fantastische aanbieding van de schaakwebshop Raindroptime.

De NOSBO wil dusdanig veel in nieuw schaakmateriaal investeren, dat wij van de maximale korting kunnen profiteren. Dit zal in dit geval inhouden dat wij de schaakklok DGT 2010 FIDE voor de prijs van 41,14 zullen kunnen krijgen, wat neerkomt op een korting van ruim 16 euro per klok. Ook is er de mogelijkheid om ander schaakmateriaal, zoals schaakborden en -stukken, met korting te verkrijgen.

Waarom de DGT 2010 FIDE? Aanstaand seizoen zal de KNSB in de landelijke competitie overgaan op een speeltempo met increment. Binnen de NOSBO is het nog niet zover, maar wie weet hoe lang dit nog zal duren.

Voor de aanbiedingen van de schaakwebshop Raindroptime verwijzen wij u graag naar de website www.raindroptime.com. Voor de meeste producten geldt dat er bij massale aanschaf nog een bedrag van de prijs afgaat.

De NOSBO wil het nieuwe schaakmateriaal direct na de Algemene Ledenvergadering van woensdag 22 mei a.s. bestellen. Indien uw vereniging ook interesse heeft om in nieuw schaakmateriaal te investeren, dan verzoeken wij u uiterlijk tijdens de ALV op 22 mei bij het bestuur van de NOSBO aan te geven hoeveel en welk schaakmateriaal u wenst te kopen. Het schaakmateriaal wordt gratis bij de NOSBO afgeleverd en de prijzen zijn inclusief BTW.
U hoeft echter niet te wachten tot woensdag 22 mei, u kunt uw bestelling ook aan Roland Kroezen (050-5730185) doorgeven.

Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank,

Grigori Kodentsov,
secretaris NOSBO